taller de fotografia

jA TENIM DATA DEL TALLER AMB

Oriol Alamany!!!!

dissabte 16 de maig!!!!!!

 

LA FOTOGRAFIA DE VIATGES… A LA VORA DE CASA


Viatjar s’ha convertit en una manera d’evadir-se de la rutina i de les excessives comoditats del nostre segur i benestant món civilitzat. Anar a fer fotografies, ja sigui a llocs propers i coneguts, com llunyans i exòtics, és una cosa que se sent més que es practica. És important que l’experiència vital aparegui més a la imatge final més que no la seva part merament tècnica. Aquí és on podem marcar la diferència.

De vegades un mercat de les nostres terres no es diferencia molt dels de terres llunyanes: hi ha gent, colors, brogit…. Al matí, després d’una xerrada introductoria, ens perdrem amb les nostres càmeres pel pintoresc mercat de Vic, a la recerca d’oportunitats fotogràfiques i composicions visuals. A la tarda farem una sessió de debat sobre algunes de les imatges realitzades, comentant els seus valors i les possibles maneres de millorar-les.

MATI/ DE 9 A 13H /
introducció al taller, xerrada, sorida práctica per Vic acompanyats del fotògraf.
TARDA DE 16 A 19H, visionat treball, selecció i conclusions finals taller

 

 

 

 

 

per inscripcións i informació/

MDFDVIC2015@gmail.com

marcfotograf@gmail.com; marcsanephoto@gmail.com

máxim 15 places.

 

BIO:

Oriol Alamany. Nascut a en Barcelona, als anys 80 va combinar el seu treball de dissenyador gràfic amb el de fotògraf, per acabar dedicant-se exclusivament a la fotografia, havent-se especialitzat en la fotografia de natura i de viatges.

Expert viatges, les seves fotografies i escrits es divulguen a través de llibres, revistes, exposicions i altres medis, aixi com en el seu blog “Imágenes vivas” (blog.alamany.com). Ha publicat a revistes com National Geographic, BBC Wildlife, Terre Sauvage, GEO, Lonely Planet, Pyrénées Magazine, Viajes-National Geographic, Descobrir, etc. Entre altres, és autor dels llibres Fotografía en tus viajes (2013), Collserola natura entre ciutats (2012), La pell de Catalunya (2007), Itinerarios por los Pirineos (2007), Aran natura y cultura (2006), Parques Nacionales de España (2003), Viajar con tu cámara (2001), Aigüestortes (2001), Fotografiar la naturaleza (1997) y Fotógrafos de la naturaleza (1997).

Ha rebut diversos guardons en certamens fotogràfics com el European Wildlife Photographer of the Year, FotoPres, Montphoto, Aefona, Concurs de Fotografia Naturalista (ANG), Memorial María Luisa, Naturescapes Images of the Year, Bienal de Fotografía de Barcelona, etc. Y ha exercit de jurat en molts altres certàmens, tant nacionals com internacionals.

 

 

 

 

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s